zaterdag 30 juni 2012

Kinderfeestje van Jill

Vanmiddag heeft Jill haar kinderfeestje gevierd in het atelier. Ook zij had een spiegeltje versieren uitgekozen. Maar dit keer niet met de sponstechniek, maar gewoon uit de vrije hand werken, rechtstreeks vanuit de tube Diams.
Toen Jill vroeg of ik haar knuffel "Stampertje" er op wilde tekenen, wilde de andere dametjes ook allemaal wel een dier erop. Dus hup met de verdwijnstiften heb ik her een der een hondje, een poesje, en zelfs een giraf getekend. De cavia was denk ik niet helemaal goed gelukt, want dat is dus uiteindelijk een poesje geworden :-)
Leuk is dat om steeds terug te zien komen, dat als er eentje iets specifieks wil de andere dan vaak ook volgen. Om de handjes tussendoor even te ontspannen, hebben we buiten wat gedronken. En het was blijkbaar toch niet te warm om op de trampoline te springen.
Na even uitgeblazen te hebben zijn we daarna nog naar binnen gegaan om de spiegeltjes helemaal af te maken. En ook nu weer zijn de werkstukjes zo verschillend van elkaar, terwijl ze toch allemaal een beetje hetzelfde thema hebben gevolgd.



Hier blijf ik iedere keer weer van genieten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten