woensdag 27 juni 2012

Kinderfeestje Lisa

Vanmiddag vierde Lisa haar kinderfeestje in het atelier. Het was een super gezellige middag met de dametjes. En de resultaten zullen inmiddels al thuis op de kastjes staan te pronken.
Lisa had een spiegeltje versieren uitgekozen.
Eerst mochten ze kiezen of ze een vlindertje of een hartje wilde op hun spiegeltje. Iets anders mocht ook, maar ze waren allemaal redelijk eensgezind.
Daarna hebben ze allemaal één kleurtje uit gekozen en zijn ze gaan sponsen op de spiegel. Een kleurtje kiezen is wel heel lastig als je uit 74 kleuren kunt kiezen......Sommige hadden de handjes al vol met de tubes. En dan is het ook nog eens moeilijk om te zeggen dat we de kleurtjes met de glittertjes nog even achterwege moeten laten. Want het is mooier om te sponsen met een iets dekkender kleurtje. Maar daarna mochten ze alle kleurtjes kiezen die ze maar wilde. Nou dan zie je de oogjes glinsteren.
Om het even te laten drogen, kregen ze tussendoor allemaal wat te drinken (de snoepjes hadden ze inmiddels ook al gevonden) en hebben we geproost op de jarige jop. 
Want een feestje hoort ook echt een feestje te zijn!


Na het drinken mochten ze allemaal los gaan met de kleurtjes, met en zonder glittertjes en met pailletjes of zonder pailletjes. Nou reken maar de pailletjes moesten echt wel bij de vlinders en hartjes er bij. En kijk eens wat een leuke resultaten.


Sommige dametjes waren op een gegeven moment klaar en wilde nog even op de trampoline en met Sproetje onze hond spelen. Zelfs Michelle die eigenlijk bang was voor honden heeft in de tuin gespeeld. En ze vond het helemaal niet eng meer. Kortom de dametjes en ik hebben het reuze naar onze zin gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten