dinsdag 23 april 2013

Tiener Atelier Vlinders

Voor de oudere meiden vanaf 12/13 jaar is het Tiener Atelier opgestart. Het is even een weg zoeken waar hun voorkeur naar uit gaat, dus het is goed dat ze zelf ook aangeven wat wel leuk is en wat niet.
Het blijven pubers tenslotte en je weet nooit hoe mis je de plank kan slaan :-)

We zijn laatst aan de gang gegaan met papier en ponsen. Dit was bij het Open Atelier al een keer voorbij gekomen en dat leek hun ook wel wat. Iedereen mocht zelf bepalen welke ondergrond ze wilden gaan gebruiken. Zo had Lobke een doos in de vorm van een boek meegenomen en de andere kregen een soort onderzetter van wit gekalkt hout, lekker ruw afgewerkt.
Er werden ook dit keer weer veel vlinders geponst uit allerlei soorten papier. Daarna werden ze op de ondergrond gelegd en toen het ontwerp helemaal naar de zin was, werd het allemaal vastgeplakt.
Je kunt dan goed zien dat de jeugd vaak anders tegen dingen aan kijken. Zo ontstond er een A van Annelieke haar naam en er kwamen hele mooie quoten naar voren die verwerkt werden in de werkstukken. Mede door Maaike die zo heerlijk filosofisch uit de hoek kan komen met haar mooie uitspraken.


 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten