woensdag 3 april 2013

Kinder Knutsel Atelier Moederdag

Ik was er echt van uit gegaan dat er voor vandaag bij het Kinder Knutsel Atelier, Moederdag op de agenda stond. Verkeerd gedacht dus, hihihihihi. Ik kan echt niet meer zonder mijn agenda.

Maar de kinderen vonden het blijkbaar zo leuk dat ze het niet eens voor Moederdag wilde gaan maken, maar voor zich zelf wilde houden :-)
Anne wilde het gaan maken voor op haar Knutsel Kamer, Floor ook voor haar eigen kamer en Lisa wist het nog niet zeker. En alleen Isa wilde het voor haar moeders verjaardag, aanstaande vrijdag, gaan maken. Zij had bewust gevraagd wat voor een kleuren haar moeder mooi vond. Dat is nog eens met voorbedachte rade naar de les komen, kei leuk.

Het idee was een memo/post-it houder te gaan maken. Dit keer eens met papier, ponsen, mallen en de Big Shot aan de gang.
Het duurde even voordat er een keuze werd gemaakt uit alles soorten en kleuren papier, daarna twijfelen en twijfelen over wat er op te doen etc. etc.
Maar zie hier de leuke resultaten.
De meiden die er dit keer niet bij waren, i.v.m. het schoolkamp, hebben dus geluk. We gaan de volgende keer een nieuwe poging wagen om voor de mama's iets te maken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten