dinsdag 13 november 2012

Kinder Knutsel Atelier

De tweede groep van het Kinder Knutsel Atelier gingen dit keer ook aan de gang met de mezenbal hangers. En ze zijn weer allemaal anders geworden.
Eerst werd er een vogeltje uitgezocht en die werd met lijnen over getrokken op kunststof plaat.

De eerste groep had hierna een tweede vogel opgezet, maar die kregen ze bij lange na niet af in de 2 uur durende les. Dus vandaar dat ik voor de 2e groep iets anders had bedacht.

Tussendoor, vanwege de droogtijd van de eerste contourlijnen, werd er een kleine versiering gemaakt op een klein stukje kunststof plaat. Ze konden hier dan later (als de Diams droog was) een speld achter maken voor een broche of een gaatje er in en er een hangertje van maken.
Omdat het net voor  Halloween viel, werd er door Isa een hele mooie pompoen met een gezichtje er in gemaakt. En de andere maakte allemaal een vlindertje, een libelle en een uiltje. Dit allemaal met de techniek die we ook op de kaarsjes gebruiken.

Nadat ze hiermee klaar waren gingen ze met de verdunde Diam's aan de gang. En ook dit keer kregen ze allemaal los een mezenballetje en een touwtje mee naar huis, zodat ze het thuis (na het drogen) af konden maken. Hopelijk hangen ook deze hangers inmiddels buiten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten