vrijdag 10 juni 2016

Naai Atelier

Karin mocht in opdracht van haar dochter een jurk maken. Haar vriendin ging trouwen en ze had gevraagd of de vriendinnen allemaal een beetje hetzelfde aan wilde doen. Ze hadden voor een hele mooie zachte kleur blauw gekozen, maar uiteindelijk had toch niet iedereen dezelfde stof. En werd er ook niet door iedereen zelf een jurk gemaakt. Dit is natuurlijk ook wel heel lastig om al die neuzen dezelfde smaakrichting in te krijgen en niet iedereen is even handig met naald en draad. Maar Karin durfde die uitdaging wel aan voor haar dochter.
Het zou een jurk worden met een satijnen onderjurk en daaroverheen een kanten jurk. Het was wat werk, maar het resultaat mag er echt wezen. We hebben tussendoor een paar keer de jurk moeten doorpassen, want zo iets moet natuurlijk mooi en goed passend zitten. Maar Karin haar missie is geslaagd. Jammer dat het op de foto niet zo mooi over komt. Zo wie zo is het zo plat op de hanger al een ander gezicht als dat de jurk aan is. Dus hopelijk heeft Karin straks nog een foto met de jurk aan.

En dan worden er natuurlijk ook nog andere dingen gemaakt tijdens het Naai Atelier. Slabbetjes, label tutdoekjes, rokjes etc etc. Dus hierbij weer even wat voorbeelden.Geen opmerkingen:

Een reactie posten