vrijdag 24 mei 2013

Open Atelier Pimpen met Diams 3D verf

Vandaag hebben we zowel 's middags als 's avonds met het Open Atelier gebruikte of nieuwe voorwerpen gepimpt met de 3D verf van Diam's.
De afbeeldingen van de klaprozen die 's middags waren gebruikt, werden 's avonds ook dankbaar toegepast. En toch ieder op zijn eigen manier.


De lantaarn is echt een hele grote giga lantaarn en Lotte heeft hem heel mooi opgepimpt met klaprozen. Dit keer kwamen er ook weer vlinders voorbij, mooi open gewerkt, waardoor je dat weer goed kunt accentueren.

 
Twee hele mooie glazen waterkannen gemaakt door Marjan, die eigenlijk gekocht waren om te glas etsen maar waar ze toen niet aan toe is gekomen.  En een vaas met hele mooie ranken en bloemen van Loes.

Dit is één vaasje met geheel rondom de Diam's. Het meisje is een beetje in de stijl van Blond. En de vogelkooitjes zijn overgenomen van de mooie vaas van Ellen, die ze gemaakt heeft tijdens de andere middag bij het Open Atelier.
 

Een fantastische vaas van Tiny met ook de klaprozen, maar dan weer op haar eigen manier toegepast.

Een mooie schaal met allemaal kleine vlindertjes van Vivian in allerlei blauwe tinten Diam's.

 
Vlinders, vlinders en vlinders, het zijn toch wel hele dankbare voorwerpen om te pimpen.
 
 
Mooie gekleurde vlinders, die de vriend van Christel speciaal voor haar had gekocht om op te pimpen. Maar eigenlijk had ze liever de gewone bruine kleur gehad. Tja Christel een gegeven paard kijkt men niet in de bek. Ze zijn toch ondanks de kleur heel mooi geworden en eigenlijk heb je nu wel hele aparte vlinders gemaakt die niet gauw iemand anders ook heeft.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten