zaterdag 25 mei 2013

Kinder Feestje Gaby

Laatst kwamen de mama en papa van Gaby bij ons kijken of haar feestje in het atelier gevierd kon worden. De mama zat in het gips en kon eigenlijk niet goed vooruit, maar wilde Gaby toch een leuke verjaardag geven. Zo gezegd zo gedaan, daar gingen we voor zorgen.
Er werd door hun zelf een speciale bus gehuurd om iedereen in één keer mee te krijgen, nou dat was natuurlijk al een hele aparte beleving en mooi begin van het feestje. Bij aankomst werd mama op een stoel geïnstalleerd zodat ze ook kon meegenieten en zelfs papa zat mee te helpen, omdat 1 meisje eerder weg moest en toch ook een leuk doosje wilde maken. 
Ondertussen hebben we de doosjes al verschillende keren gemaakt, maar ze blijven leuk om te maken.
Wel zie je duidelijk een leeftijdsverschil terug. Dus ook voor de jongste onder ons is het goed toepasbaar.
Tijdens de feestjes staat er altijd wat lekkers op tafel en dat is ook zo leuk om te zien hoe ze daar op reageren. Meestal wordt er heel voorzichtig gevraagd, waarom die er staan ☺
Zo ook dit keer en als je dan zegt dat een feestje geen feestje is zonder iets lekkers vallen ze aan.
Ik waarschuw wel altijd dat ze geen buikpijn moeten krijgen door het allemaal in één keer op te eten, maar dat is soms wel eens moeilijk. Het drinken daarentegen wordt vaak niet eens opgedronken, zo druk hebben ze het.
Helaas had Gaby even een dipje, want ze had niet zo goed geslapen en was dus niet helemaal fit.
Dus toen is ze samen met een paar andere vriendinnetjes lekker naar buiten gegaan om op de trampoline weer even bij te komen van het intensief knutselen.
Zo bleef ik achter met de mama en nog een enkel meisje die nog lekker zat te knutselen en papa liep mee naar achteren naar de trampoline. Lekker relaxt voor mij, want normaal loop ik dan steeds op en neer.
Toen iedereen klaar was, zijn ze allemaal op weg gegaan in de bus om ergens nog iets te gaan eten. Nou ik denk dat Gaby en haar vriendinnetjes een super feestje hebben gehad.
Francis, Peter en Gaby dank jullie wel voor het vieren van Gaby haar feestje hier in het atelier en voor jullie gezelligheid.

 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten