woensdag 22 mei 2013

Kinder Knutsel Atelier Vaderdag

Ook voor Vaderdag wordt er altijd iets ingepland voor de kinderen tijdens het Kinder Knutsel Atelier.
Zo ook dit jaar. De kinderen kregen allemaal een pikketpaal en die mochten ze beschilderen naar eigen inzicht. Er waren er een paar bij die mijn potloden die voor in de tuin staan, toch wel heel erg leuk vinden,  want er zijn nu ook wat potloodjes gemaakt.
Daarna werden er nog haren, oren of andere versieringen aangebracht. En een paar meiden hebben zelfs nog met de Diam's wat accenten aangebracht.
Dat is het leuke er van als ze vaker komen, ze geven dan zelf aan wat ze nog zouden kunnen gebruiken en vragen daar dan om. Op deze manier laten ze zo hun eigen fantasie gaan.
En wat waren de reacties leuk om te horen. De meeste ouders vonden wel dat ze zo alleen stonden in de tuin, dus met andere woorden er mogen er nog wel een paar meer bij komen ☺







Een weetje volgens Wikipedia:
Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd. In veel landen wordt het gevierd op de derde zondag in juni. Het feest komt voort uit de voorafgaande Moederdag.
In Nederland werd vanaf  1937 in oktober Vaderdag gevierd. Op initiatief van de toenmalige Nederlandse Bond van Herenmodedetaillisten werd in 1948 afgesproken dat Vaderdag verplaatst zou worden naar de derde zondag van juni.

Het blijkt dus wel dat de papa's jaloers waren op Moederdag, want hun wilde ook................☺

Geen opmerkingen:

Een reactie posten