zaterdag 28 mei 2016

Workshop Naald vilten Dierenkopje

Vanmiddag zijn er weer hele leuke dierenkopjes ontstaan, tijdens de workshop Naaldvilten. En ook een heel lief vogeltje die op een seizoenstafel komt te staan.
Het naaldvilten is zo heerlijk relaxt werken met alleen maar wol en een viltnaald. En als je wilt kun je dus je eigen huisdier namaken, want er is een Britse Korthaar en een Hond gevilt met echt van die hangwangen, aan de hand van foto's. Die staan dus op deze manier voor eeuwig vast, hoe leuk is dat dan ☺️
Ik plaats op Facebook https://www.facebook.com/CreatiefAtelierZusenZus/ altijd redelijk snel de foto collage van wat er gemaakt is. Om dan later en soms is dat heel veel later vanwege tijdgebrek, de foto als nog op mijn blog te plaatsen, voor degene die dan geen Facebook hebben.
Als je dan als reactie van één van de deelnemers leest, dat ze thuis nog wat haren van haar Britse Korthaar heeft bijgeprikt en dat die daar nog mooier van is geworden, dan is dat toch zo leuk. Helaas heb ik nog geen foto mogen ontvangen, maar wie weet komt die nog.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten