vrijdag 20 december 2013

Kerst Kinder Knutsel Atelier - Open Atelier

De laatste Kinder Knutsel Atelier en Open Ateliers van 2013. Wat vliegt de tijd. Het lijkt wel alsof de dagen korter duren dan vroeger. Of misschien komt het wel doordat ik zo ontzettend geniet van alles wat ik doe en gaat het daarom zo snel.....
Al die enthousiaste mensen, waarmee ik mijn passie mag delen, HEERLIJK!

Bij het Kinder Knutsel Atelier hebben we net als de vorige groep gewerkt met papier en van een nep theelichtje een sneeuwpopje gemaakt. Door het gebruik van splitpennetjes kunnen ze het sneeuwpopje in elkaar schuiven tot een kleiner sneeuwpopje. Natuurlijk ook weer afgewerkt met de Diam's 3D verf, want die zal er ook eens niet bij komen kijken ☺


En bij het Open Atelier hebben we in de diverse groepen met hout, verf en decoupage gewerkt.
Er zijn schaatsen gepimpt, een broodplank beschilderd, houten sterren, etc etc. Allemaal in kerstsfeer.
De meeste dames zie ik in het nieuwe jaar weer terug, want het zijn altijd van die gezellige lessen.




In een eerdere groep van het Open Atelier zijn we met papier aan de gang gegaan. We hebben verschillende technieken gebruikt en iedereen heeft er zijn eigen draai aan gegeven.
Lekker aan het experimenteren gegaan en kijken wat er uit komt. Dit was daar echt zo'n les voor.
De bloementros was helaas niet helemaal af, want het vouwen is toch altijd veel werk, meer dan dat men altijd denkt.
En terwijl we dan met zo'n trosje gevouwen bloemetjes in de handen zitten, ontstaat dan ineens het idee om er met een houten kraaltje en een paar vleugeltjes een engeltje van te maken.
Het gevouwen ornament van een oud boek hebben we, hoe kan het ook anders...., nog gepimpt met de Diam's 3D verf. Hierdoor glittert hij lekker op de randen.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten