maandag 21 januari 2013

Carnaval

Ik ben afgelopen week naar de groothandel geweest en daar heb ik o.a. Flockfolie van Hot Fix meegenomen. Super leuk om een t-shirt, rompertje of zo mee op te fleuren.
Tijdens de woensdagavond les heeft Anneke deze flockfolie meteen toegepast op twee overall's van haar zoontjes. Haar jongens wilde niet echt iets worden met Carnaval, alleen hadden ze gezegd dat het de kleuren geel, groen en rood moesten worden. Om het zich zelf gemakkelijk te maken had ze twee kant en klare overalls gekocht en die wilde ze opsieren.  Nou dan is de flockfolie een uitkomst!



Wij leven natuurlijk in het land van de Pielhaas. En ik heb ooit, misschien wel een jaar of 20/25 terug een sjabloon gemaakt van de pielhaas, deze kwam nu dus goed van pas. We hebben die nagetrokken op de flockfolie en die uitgeknipt en op de overall gestreken. Daarna heeft ze de overall nog verder versierd met de flockfolie en dit zijn de resultaten.



Op de andere avonden worden er ook aan pakjes voor de Carnaval gewerkt. Zo is er al een ridderpak gemaakt, compleet met schild en "helm". En er is er weer één in de maak, maar dan met andere kleuren.




En voor een klein meisje is er een Minnie Mouse versie in de maak. De oren komen van Disneyland Parijs, er is een leuk rood, wit bolletjes rokje gemaakt en om het geheel af te maken, is er een broche gemaakt. We hebben een plaatje van internet geplukt en die op transferpapier afgedrukt. Vervolgens is dit printje op een stukje wit vilt gestreken en uitgeknipt. Daarna zijn er nog enkele laagjes stof en vilt achter genaaid. Zo zie je maar dat je met een kleine handeling zo veel leuke dingen kunt maken.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten