zondag 29 september 2013

Workshop Naaldvilten

Laatst hadden we een bijeenkomst in Angelique haar atelier, samen met andere creatieve designers. Tijdens deze dag hebben we o.a. ideeën, tips en technieken uitgewisseld. En deze dag mocht ik de techniek naaldvilten onder de aandacht brengen. Zelfs Esther die altijd met een grote boog om het vilten heen liep was uiteindelijk om. Ze ging er open in, vertelde ze later. Het resultaat wat ze bereikte was dan ook heel mooi voor iemand die het eigenlijk maar niets vond. En ze prikte ook nog eens zo lekker snel weg. We zijn begonnen met de pakketjes van de Witte Engel, o.a. de Love Birds. En nadat ze de smaak te pakken hadden hebben we nog trolletjes geprikt met bergschaapwol. En ik zelf heb een begin gemaakt met de uil van de Witte Engel.
Het was een hele gezellige dag en vol met nieuwe inspiratie en voldoening reed ik naar huis. Het is zo leuk om je enthousiasme over te brengen op andere en als het dan ook nog door iedereen leuk gevonden wordt helemaal natuurlijk.





Dames, op naar de volgende keer!

1 opmerking:

  1. Hallo Monique,
    Op vr. 2 mei hebben we weer een moeder-dochters-dag en zijn we op zoek naar een leuke workshop. We zouden graag leren naaldvilten en zoeken iemand die ons dat wil leren. Heb jij zin en tijd om ons 3e te leren naaldvilten of weet je iemand die dat wil? Ik hoor graag van je.
    Groetjes Valeri Engelen
    (valeri.engelen@bicon.nl tel: 0492-474945)

    BeantwoordenVerwijderen