woensdag 13 februari 2013

Crea Weekend Voorjaar Venray 2013

8, 9 en 10 maart Crea Weekend Voorjaar Venray 2013!
 
Na twee succesvolle najaars edities in Evenementenhal Venray nu ook het Crea Weekend in het Voorjaar! De eerste voorjaarseditie gaat van start op 8, 9 en 10 maart 2013.

Wat te doen?
Tijdens Crea Weekend vindt u de nieuwste hobbymaterialen en kunt u terecht voor deskundig advies. Kom experimenteren door diverse workshops en demo’s te volgen. Maak met verschillende creatieve materialen uw eigen unieke creaties.

Zo zal ik er ook staan en de AddiQuick demonstreren. Een handviltmachine met een heel fijn naaldje die maar liefst 2500 keer per minuut het materiaal bewerkt. Daardoor kan met alle soorten wol worden gewerkt: van grof tot heel fijn. Je kunt er de mooiste decoratie mee maken. De AddiQuick voegt werkelijk iets toe aan de wereld van het vilten.

Verder kunnen er aan mijn workshoptafel versieringen voor Pasen worden gemaakt, met behulp van een papier maché ondergrond, silk clay en of foam clay. Of je kunt een zelf gekozen glazen voorwerp versieren d.m.v. een sjabloon en glas ets middel. Dit middel bijt als het ware in het glas waardoor het vaatwasmachine bestendig is.
Natuurlijk  is er ook weer een mogelijkheid om met de Diam's 3D verf te werken.

De diversiteit van het aanbod is groot. U vindt alles op het gebied van o.a. (3-D) kaarten, sieraden, vilt, stempeltechnieken, scrapbooking, taartdecoratie, décopatch, handwerken, originele geschenken, woondecoraties en meer!
Kortom genoeg te zien en te beleven voor zowel jong als oud!

Laat uw creatieve brein spreken en ontdek wat de trends zijn in de hobbywereld. Wat is er nieuw en welke technieken zorgen ervoor dat u uw hobby nog beter kunt uitvoeren?



In dit weekend vindt tevens de consumentenbeurs: Kampeer Totaal plaats. De beurs voor echte kampeerliefhebbers. Voor een speciaal tarief kunt u beide beurzen bezoeken.

http://www.evenementenhal.nl/venray/beurzen/view/155/crea-weekend-voorjaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten