zondag 15 april 2012

Kinder Knutsel Atelier

Tijdens het Kinder Knutsel Atelier van 4 april, zijn we gaan naaldvilten. Tot grote vreugde van Noa, die heerlijk vrolijk zat te stuiteren op haar stoel. Zelfs haar zusje vroeg op een gegeven moment wat ze gegeten had omdat ze zo hyper was. Maar waarschijnlijk was ze gewoon heel erg blij dat ze eindelijk een keer mocht gaan naaldvilten, tenminste dat hoop ik dan maar :-)
Eerst hebben ze natuurlijk uitleg gekregen over het gebruik van een naaldvilt naald. Want daar zitten weerhaakjes aan om de wol te laten vervilten en de punt van de naald is heel erg scherp.
Voorzichtigheid was geboden tijdens de les, maar helaas zijn er toch wat vingertjes niet ontkomen aan de naald. Och germ en dat doet echt effe pijn.......maar het zijn allemaal kanjers en ik ben super trots op ze.
En kijk eens naar de resultaten, die zijn toch kei leuk geworden.

We hadden als thema Pasen, maar sommige zagen ineens iets anders onder hun handen ontstaan. En dat is het leuke van het Kinder Knutsel Atelier, ze mogen hun fantasie de vrije loop laten gaan. Met als gevolg dat er o.a. een hartje en een muizen monstertje is ontsproten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten