woensdag 13 april 2016

Moederdag Kinder Knutsel Atelier

Op woensdag 13 april werd er al druk aan iets voor Moederdag gewerkt. Het lastige is altijd dat alle meiden worden opgehaald door de mama's en dus niets mogen zien..........En mama's zijn heel nieuwsgierig............dus alle toeters en bellen werden uit de kast getrokken zodat ze toch echt geen blik konden werpen. Zo moest er een plaat op de deur komen, zodat ze echt niet binnen zouden komen. En omdat ik niet op de klok kijk en mijn uitgangspunt is dat ieder kind met iets afs de deur uit gaat, moesten de mama's die wat langer moesten wachten steeds omdraaien of de ogen dicht doen, zodat ze het werk van de andere ook niet zagen. Ja ja het heeft wat voeten in de aarde zo hoor hahahaha.


Tja, vraag je je misschien af, waarom pak je het dan niet in voordat ze de deur uit gaan? Simpelweg omdat het werkstuk vaak nog niet droog genoeg is. En zeker niet als er met Diam's gewerkt is. We hadden namelijk een clipboard geverfd met schoolbordverf en daarna nog versierd met de Silk Clay en of Foam Clay, of dus de Diam's die wat langer duurt eer die droog is.
Kaya had heel mooi gestippeld met de Diam's en Lonneke heeft er mee gemozaiekt. Het draakje stond symbool voor haar woonplaats, want daar stonden meerdere draken van ijzer en staal. Andere hadden er een tekst mee geschreven en bloemetjes.
En zo waren er ook meiden die met de klei dus versieringen hadden aangebracht. Anne is altijd puntje precies en heeft er een waar kunstwerkje van gemaakt, met het uiltje op de tak. Ze vind haar eigen werk nooit mooi, terwijl iedereen die van haar vaak het mooist vind. Nou Anne, ik kan je verzekeren dat je werk echt heeeeeeeel erg mooi is en dat je er trots op mag zijn.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten