zaterdag 19 maart 2016

Feestje Britt

Britt wilde graag haar feestje vieren in het atelier. Ze heeft ooit ook bij het Kinder Knutsel Atelier gezeten en kwam van te voren even kijken wat er allemaal mogelijk was met een feestje. Want ze weten ondertussen dat er heel veel mogelijk is en er steeds wel iets anders te maken is. Ik had net een nieuw voorbeeld van een schoolbord/memobord gemaakt en dat vond ze toch wel heel erg leuk. Dus dat zou het worden. En dan wilde ze het niet met de Foam en Silk Clay versieren, maar met de Diam's 3D verf. Echt iets voor de oudere meiden.
Zaterdags kwamen ze gezellig na het sporten hier naar toe, moe van het sporten waren ze niet, zeiden ze, dus ze konden aan het werk. Het begin is altijd hectisch, bla bla bla giebel giebel giebel en helemaal als ik zeg dat ze geen mevrouw mogen zeggen tegen mij ☺
Na mijn uitleg wat we gingen doen kwam het kiezen van de kleuren.  Kleuren kiezen blijft altijd het lastigs. Want ja, hier in het atelier hebben we niet gewoon de standaard zwarte schoolbordverf, nee nee. Natuurlijk ook andere kleuren en tja dan moet je een keuze maken. Maar als ook dat is gebeurd gaan ze aan het werk. Eerst met de kleur die ze zeker weten en dan hoor je dat ze soms nog overstappen naar een andere tweede kleur, tot de eerste streek daarvan ook op het werk staat, dan kunnen ze niet meer terug. Als alle ondergronden in de schoolbordverf zitten, komt het versieren met de Diam's.
Ze kunnen zelf iets tekenen of vanaf een voorbeeld. Weer keuzes maken, weer veel twijfels bij sommige, terwijl andere het heel snel weten en resoluut aan de gang gaan.
Met dit als resultaat.


Meiden bedankt, ik hoop dat jullie schoolbord een mooi plekje krijgt en dat er veel gebruik van gemaakt gaat worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten