dinsdag 12 januari 2016

Open Atelier Update

Het Open Atelier is en blijft enorm leuk om te mogen geven. Inmiddels zitten er een aantal dames al heel wat jaren bij en die vinden het ook leuk om dingen uit te proberen.
 
Zo hebben we golfballen omgetoverd tot insecten. Doordat we met de 3D verf van Diam's hebben gewerkt zijn ze ook weersbestendig en verkleuren niet.

 
 
Ook het schilderen komt geregeld terug. Dit keer in Country Style, met shaden/schaduwen.
 
 
 
Pimpen met Diam's 3D verf blijft ook leuk en wordt geregeld herhaald hier. Iedereen neemt zelf de ondergrond mee, dus het is steeds een verrassing waar ze mee komen en wat er mee gedaan wordt.
Dit keer was er ook een kussenhoes meegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de verf niet hoeft te fixeren in tegenstelling tot andere textielverven.


 
 
Het assortiment in het atelier is inmiddels ook uitgebreid met Pébéo Porseleinverf en stiften. Erg fijne verf die, als het afgebakken is in de oven, ook vaatwasmachine bestendig is. Echter moet je wel altijd een beetje opletten met mes snedes, die kunnen de verf iets beschadigen.
 
 
De twee ronde borden waren vondsten bij kringloopwinkel, dus ook oud servies wordt op deze manier weer nieuw leven ingeblazen.
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten