zaterdag 7 februari 2015

Kinderfeestje Liv

Toen Liv en haar mama in het atelier kwamen om te kijken wat er allemaal gemaakt kon worden tijdens een kinderfeestje, wist Liv ineens niet meer wat ze moest kiezen ☺
Ze wilde in eerste instantie gaan mozaïeken. En dat kan in het atelier maar dan wel met Diam's 3D verf. Ze zag de leuke lampjes staan, dus die wilde ze gaan doen. Toen zag ze de engeltjes van wolvilt hangen en wilde ze dat gaan maken, daarna zag ze de zentangle uiltjes op steen en die vond ze toch ook wel leuk, maar uiteindelijk heeft ze gekozen voor een houten paneeltje wat je leuk neer kan zetten en waar we met steentjes en takjes een leuk tafereeltje op konden maken. 
Dus de steentjes werden goed schoongepoetst, de takjes uit de tuin gehaald en gedroogd, zodat alles droog zou zijn als Liv zou komen.
De meiden mochten helemaal zelf bepalen wat ze er op gingen maken. En toen kwamen vanzelf de zelf verzonnen verhaaltjes, heerlijk om al die fantasieën te mogen aanhoren. Ik heb er van genoten.
Liv zelf had moeras monstertjes gemaakt van de steentjes, er is een strand met steentjes als schelpjes, visjes en schelpjes gemaakt en natuurlijk een heleboel uiltjes/vogeltjes, want die zijn toch ook wel erg in trek hier. Ze hebben zich allemaal lekker kunnen uitleven en we hebben een hele gezellige middag in het atelier gehad.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten