woensdag 28 januari 2015

Kinderfeestje Mila

Mila kwam in het atelier samen met haar vriendinnen en mama haar verjaardag vieren. Ze had de doosjes met de Foam Clay en Silk Clay versieren, uitgekozen. Toen ze samen met haar mama hier kwam om te kijken wat mogelijk was, kreeg ze wat van de klei in haar handjes en ze heeft het eigenlijk niet meer los gelaten, zo leuk vond ze de klei. Ze wist ook meteen wat ze voor een cadeautje wilde krijgen met haar verjaardag zelf ☺ Mila is namelijk een echt knutselmeisje......Dus haar mama is later nog hier geweest om klei te kopen, ze kon bijna niet wachten tot haar feestje. Zo leuk, zo'n lieve enthousiaste meid.

En tijdens de middag van haar kinderfeestje hebben ze allemaal hele leuke doosjes gemaakt. De één was wat sneller klaar dan de ander en Mila zelf die kon er geen genoeg van krijgen. Heerlijk pietje precies en ontzettend fijn kon ze werken.
Na afloop kreeg Mila nog een cadeautje van het atelier en konden ze allemaal naar huis met de mooi versierde doosjes. Het was weer een hele gezellige middag hier en ik mag Mila nog vaker terug zien tijdens het Kinder Knutsel Atelier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten