maandag 25 februari 2013

Feestje Noor

Noor was laatst in het atelier geweest, samen met haar moeder om het e.e.a. te bespreken voor een kinderfeestje. Ik had net een "snoepdoosjes"gemaakt met de Silk Clay en Foam Clay, als experiment om te kijken of dat een idee zou zijn voor feestjes en worshops. De onderkant van het doosje had ik geschilderd en het dekseltje bekleed met Foam Clay, daarna allemaal snoepjes, dropjes en spekjes gemaakt met de Silk Clay en Foam Clay.
Blijkbaar was het heel leuk, want Noor heeft dat uiteindelijk gekozen om te gaan maken.

Op een zaterdag kwam ze samen met haar vriendinnen naar het atelier. Mijn stem was nog steeds niet helemaal terug, dus Annelieke en Danjelle zouden me ter zijde staan.
Uiteindelijk ging het er heel erg leuk en gezellig aan toe en de meiden waren allemaal heel lief en geconcentreerd bezig. Er was één meisje die de dag daarvoor haar pols had gebroken en dus in het gips zat en alleen zij had wat extra hulp nodig. De rest kon gewoon lekker hun gang gaan.
Ideaal spul toch, die Silk Clay en Foam Clay. Geen vieze handen, geen viezigheid rondom, alleen maar schone werkplekjes. Het werden niet allemaal "snoepdoosjes", maar ook andere doosjes.
Allerlei voorbeelden die ze zagen in het atelier werden gebruikt en wat blijft het toch leuk om te zien hoe verschillend er iedere keer wordt gewerkt.
Uiteindelijk gingen ze allemaal heel tevreden naar huis met een doosje voor al hun prulletjes en spulletjes.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten