zaterdag 25 augustus 2012

Open Atelier

Vrijdag was het dan ook voor het Open Atelier weer zo ver. Dit keer is er een middag en een avond groep. De groepjes zijn klein, maar ik hoop dat de lege plaatsen snel opgevuld gaan worden. In ieder geval zijn degene die meedoen super enthousiast en dat maakt het ook heel leuk om te doen.

We hebben lavendel hangers gemaakt. En als voorbeeld had ik o.a. de mijne natuurlijk liggen, samen met enkele voorbeelden op papier. Toch zijn ze allemaal anders geworden. Iedereen heeft zich lekker uit kunnen leven op de vele stempels. En al gaandeweg zag je leuke ideeën ontstaan.
Zo zag ik later, op de foto van het werk van Betty, dat er een poststempel met een smiley in het midden, op haar hart was gestempeld. Het was een grappig stempeltje. Ik heb samen met Danjelle gezocht naar die stempel maar we konden hem niet vinden. Uiteindelijk zagen we dat Betty deze dus zelf verzonnen had met een poststempel en een enkele smiley en die had ze weer in elkaar gestempeld. Kei leuk!
Franci heeft een hart gemaakt met o.a. een stempel en een voetafdrukje. Het leek ons wel leuk om er een spoor van voetafdrukjes van te maken. Dus met behulp van een klein malletje, zodat alleen de voetafdruk gestempeld werd, is ons dat gelukt. Vivian had in haar tekst komma's nodig en die zaten gek genoeg niet bij de alfabetstempels er tussen. Dit hebben we opgelost door met de Diams 3D verf een kleine punt te zetten en deze met een cocktailprikker iets uit te waaieren naar een klein streepje.
En zo ontstaan de mooiste creaties, zoals je hieronder kunt zien.





1 opmerking: