zondag 20 mei 2012

Meidenfeestje Britt

Meteen achter Shanna haar feestje aan, mocht ik ook voor Britt een meidenfeestje organiseren. Een meidenfeestje en geen kinderfeestje! Want daar waren ze al een beetje te "groot" voor.
Wat een gezellige meiden waren dat.
De mama kwam al binnen dat ze ze goed de wacht aan had gezet, want ze stuiterde volgens haar een beetje. Nou dat viel reuze mee hoor, het werd een hele gezellige avond.

De meiden hebben een memobord gemaakt, met daarop wasknijpers waar ze hun briefjes en andere hebbedingetjes aan kunnen ophangen.
Eerst mochten ze een onderwerp kiezen en dat koste voor sommige meiden nog wel wat tijd. Want in de map met voorbeelden staan eigenlijk te veel voorbeelden..... de keuze is dan soms te groot. Maar na wat getwijfel was uiteindelijk iedereen aan de gang.
Britt heeft echt de kleuren van haar kamertje gebruikt voor haar meisje. Bij Mette hebben we met touwtjes gewerkt, die los op het bord zitten. We vonden het niet zo leuk om gewoon met verf een streep te zetten. En nu lijkt het net of de hartjes aan een lijntje bungelen, de strikjes zijn ook van een koordje gemaakt, een echt 3D memobord.

Het resultaat:


Het was een hele gezellige creatieve middag en avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten